Virginia Hey
Data urodzenia: 1959-06-19
Miejsce urodzenia: Coogee, Australia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1999 Zotoh Zhaan
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Joanna Travers (gościnnie)
8.1 1997 Królowa Una (gościnnie)
6.0 1995 Margo
7.2
Rajska plaża
Paradise Beach
1993 Val Sterling
5.0 1989 Jennifer St James (1989-90)
0.0 1989 Alison Mitchell
7.2
W obliczu śmierci
Living Daylights, The
1987 Rubavitch
7.7
Wietnam
Vietnam
1987 Dziennikarka
6.8
Mussolini: Historia nieznana
Mussolini: The Untold Story
1985

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Virginia Hey filmy Virginia Hey najlepsze filmy Virginia Hey zdjęcia Virginia Hey galeria Virginia Hey biografia Virginia Hey nominacje Virginia Hey nagrody i wyróżnienia Virginia Hey filmografia Virginia Hey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.