Violetta Arlak
Data urodzenia: 1968
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Urodzona w 1968 roku w Krakowie, mając 27 lat, w 1995 roku, zdała eksternistyczny egzamin aktorski. W latach 1992-2002 była związana z Teatrem im. Żeromskiego w Kielcach. Laureatka głównej nagrody na Festiwalu Klasyki w Opolu w 1998 roku. Występowała w teatrze telewizji ("Drzewo" Myśliwskiego w reżyserii Izabeli Cywińskiej) i w filmie fabularnym ("Nic" Kędzierzawskiej, "Cześć Tereska" Glińskiego").
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.9 2012 Archiwistka Beata
4.3 2011 Kobieta (gościnnie)
6.3 2010 Kobieta (gościnnie)
3.2 2009 Kobieta (gościnnie)
5.2 2009 Kobieta (gościnnie)
7.4 2009 Kobieta (gościnnie)
6.3 2009 Kobieta (gościnnie)
6.4 2009 Kobieta (gościnnie)
5.6 2009 Kobieta (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Kobieta (gościnnie)
7.1 2008 Kobieta (gościnnie)
6.5 2007 Kobieta (gościnnie)
6.8 2007 Kobieta (gościnnie)
4.5 2007 Kobieta (gościnnie)
4.8 2006 Kobieta (gościnnie)
5.4 2006 Kobieta (gościnnie)
5.1 2006 Kobieta (gościnnie)
6.7 2005 Kobieta (gościnnie)
5.2 2005 Kobieta (gościnnie)
3.5 2005 Kobieta (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Kobieta (gościnnie)
5.7 2004 Kobieta (gościnnie)
6.1 2004 Kobieta (gościnnie)
3.7 2004 Kobieta (gościnnie)
6.9 2004 Kobieta (gościnnie)
8.1 2003 Kobieta (gościnnie)
6.1 2002 Kobieta (gościnnie)
5.8 2002 Kobieta (gościnnie)
7.2 2002 Kobieta (gościnnie)
5.6 2001 Kobieta (gościnnie)
7.0 2001 Kobieta (gościnnie)
7.8 2000 Kobieta (gościnnie)
6.4 2000 Kobieta (gościnnie)
6.7 1999 Kobieta (gościnnie)
6.4 1999 Kobieta (gościnnie)
7.0 1998 Kobieta (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Violetta Arlak filmy Violetta Arlak najlepsze filmy Violetta Arlak zdjęcia Violetta Arlak galeria Violetta Arlak biografia Violetta Arlak nominacje Violetta Arlak nagrody i wyróżnienia Violetta Arlak filmografia Violetta Arlak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.