Vinny Vella
Data urodzenia: Nowy Jork,
Miejsce urodzenia: żona Margaret Ann Hernandez; syn Vincent Franco Vellacerra Jr.

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Jimmy Petrille (gościnnie) (niewymie
0.0 2010 Jimmy Petrille (gościnnie) (niewymie
4.6
Szpiedzy
Spy
2010 Jimmy Petrille (gościnnie) (niewymie
0.0 2009 Jimmy Petrille (gościnnie) (niewymie
5.7
Tatuaż
In the Cut
2003 Jimmy Petrille (gościnnie) (niewymie
7.4
Ghost Dog: Droga samuraja
Ghost Dog: The Way of the Samurai
1999 Jimmy Petrille (gościnnie) (niewymie
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Jimmy Petrille (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vinny Vella filmy Vinny Vella najlepsze filmy Vinny Vella zdjęcia Vinny Vella galeria Vinny Vella biografia Vinny Vella nominacje Vinny Vella nagrody i wyróżnienia Vinny Vella filmografia Vinny Vella aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.