Vincent Wong
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2002 Pan Kamikaze (gościnnie)
9.0 1993 Pan Kamikaze (gościnnie)
7.3 1989 Pan Kamikaze (gościnnie)
6.6
Krwiożercza roślina
Little Shop of Horrors
1986 Pan Kamikaze (gościnnie)
0.0 1985 Pan Kamikaze (gościnnie)
4.0 1981 Pan Kamikaze (gościnnie)
7.0 1979 Pan Kamikaze (gościnnie)
8.7 1977 Pan Kamikaze (gościnnie)
8.1
Kosmos 1999
Space: 1999
1975 Pan Kamikaze (gościnnie)
7.0 1975 Pan Kamikaze (gościnnie)
8.0 1974 Pan Kamikaze (gościnnie)
8.5
Latający Cyrk Monty Pythona
Monty Python's Flying Circus
1969 Pan Kamikaze (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Pan Kamikaze (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vincent Wong filmy Vincent Wong najlepsze filmy Vincent Wong zdjęcia Vincent Wong galeria Vincent Wong biografia Vincent Wong nominacje Vincent Wong nagrody i wyróżnienia Vincent Wong filmografia Vincent Wong aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.