Vincent Ventresca
Data urodzenia: 1966-04-29
Miejsce urodzenia: Indianapolis, Indiana, USA
Stan cywilny: żona Dianne Shiner (od 1995), 2 dzieci: syn Benjamin (ur. 2000) i córka Rene Marie (ur. 2002)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Fun Bobby (gościnnie)
0.0 2011 Fun Bobby (gościnnie)
6.4 2010 Fun Bobby (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Fun Bobby (gościnnie)
7.5
Bestia
Beast, The
2009 Fun Bobby (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Duncan Weaver (gościnnie)
7.9 2008 Fun Bobby (gościnnie)
0.0 2006 Fun Bobby (gościnnie)
8.0
Świat według Dzikich
Complete Savages
2004 Fun Bobby (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Fun Bobby (gościnnie)
7.9 2003 Fun Bobby (gościnnie)
7.5 2002 Rob Sherman (gościnnie)
8.0 2002 Fun Bobby (gościnnie)
5.5 2002 Fun Bobby (gościnnie)
7.3 2002 Joseph Zellar (2004) (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Fun Bobby (gościnnie)
7.7
Jack i Jill
Jack & Jill
1999 Fun Bobby (gościnnie)
8.4 1998 Fun Bobby (gościnnie)
4.5 1998 Fun Bobby (gościnnie)
5.3
Romy i Michele na zjeździe absolwentów
Romy and Michele's High School Reunion
1997 Fun Bobby (gościnnie)
7.8 1996 Fun Bobby (gościnnie)
0.0 1995 Fun Bobby (gościnnie)
5.4
W obronie własnej
Degree of Guilt
1995 Fun Bobby (gościnnie)
0.0 1995 Fun Bobby (gościnnie)
10.0 1994 Fun Bobby (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Fun Bobby (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Fun Bobby (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Fun Bobby (gościnnie)
6.8 1988 Fun Bobby (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vincent Ventresca filmy Vincent Ventresca najlepsze filmy Vincent Ventresca zdjęcia Vincent Ventresca galeria Vincent Ventresca biografia Vincent Ventresca nominacje Vincent Ventresca nagrody i wyróżnienia Vincent Ventresca filmografia Vincent Ventresca aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.