Vincent Schiavelli
Data urodzenia: 1948-11-11
Miejsce urodzenia: 2005-12-26
Stan cywilny: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2005 Lanny (gościnnie)
2.5
Święto amerykańskie
American Saint
2001 Lanny (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 Dr Seuss (głos) (gościnnie)
0.0 1997 Lanny (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Lanny (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Lanny (gościnnie)
7.1
Skandalista Larry Flynt
People vs. Larry Flynt, The
1996 Lanny (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Lanny (gościnnie)
7.3 1996 Lanny (gościnnie)
6.2
Zbyt wiele
Two Much
1995 Lanny (gościnnie)
5.9
Nocny patrol
Baywatch Nights
1995 Lanny (gościnnie)
7.1 1994 Lanny (gościnnie)
8.5
Aaahh!!! Prawdziwe potwory
Aaahh!!! Real Monsters
1994 Lanny (gościnnie)
7.1 1993 Lanny (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Lanny (gościnnie)
7.4
Powrót Batmana
Batman Returns
1992 Lanny (gościnnie)
6.7 1992 Lanny (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Lanny (gościnnie)
5.5 1991 Lanny (gościnnie)
7.6 1990 Lanny (gościnnie)
7.0
Czekając na światło
Waiting for the Light
1990 Lanny (gościnnie)
7.6
Pan Frost
Mister Frost
1990 Lanny (gościnnie)
4.6 1989 Lanny (gościnnie)
7.6 1989 Lanny (gościnnie)
7.6 1989 Lanny (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Lanny (gościnnie)
9.0 1987 Lanny (gościnnie)
9.0 1987 Lanny (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Lanny (gościnnie)
9.0 1986 Lanny (gościnnie)
6.3 1986 Lanny (gościnnie)
10.0 1985 Lanny (gościnnie)
7.5 1985 Lanny (gościnnie)
7.5 1985 Lanny (gościnnie)
8.3
Amadeusz
Amadeus
1984 Lanny (gościnnie)
7.2
Niebezpieczny Johnny
Johnny Dangerously
1984 Lanny (gościnnie)
9.0 1984 Lanny (gościnnie)
7.3 1984 Lanny (gościnnie)
0.0 1983 Lanny (gościnnie)
6.6
Nocna zmiana
Night Shift
1982 Lanny (gościnnie)
9.3 1982 Lanny (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Lanny (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Lanny (gościnnie)
7.8 1981 Lanny (gościnnie)
8.2 1981 Lanny (gościnnie)
8.2 1980 Lanny (gościnnie)
7.0 1979 Lanny (gościnnie)
6.2 1979 Lanny (gościnnie)
7.4 1978 Lanny (gościnnie)
8.0 1978 Lanny (gościnnie)
8.7
Lot nad kukułczym gniazdem
One Flew Over the Cuckoo's Nest
1975 Lanny (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Lanny (gościnnie)
7.0
Wielki Gatsby
Great Gatsby, The
1974 Lanny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vincent Schiavelli filmy Vincent Schiavelli najlepsze filmy Vincent Schiavelli zdjęcia Vincent Schiavelli galeria Vincent Schiavelli biografia Vincent Schiavelli nominacje Vincent Schiavelli nagrody i wyróżnienia Vincent Schiavelli filmografia Vincent Schiavelli aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.