Vincent Riviezzo
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Gangster Paulbarer (gościnnie) (niewy
5.2
Skąd wiesz?
How Do You Know
2010 Gangster Paulbarer (gościnnie) (niewy
8.1
Zakazane imperium
Boardwalk Empire
2010 Gangster Paulbarer (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.1
Nostalgia anioła
Lovely Bones, The
2009 Gangster Paulbarer (gościnnie) (niewy
7.9
Prawo zemsty
Law Abiding Citizen
2009 Gangster Paulbarer (gościnnie) (niewy
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Kuzyn Vince'a (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.7
Akta zbrodni
Forensic Files
2000 Gangster Paulbarer (gościnnie) (niewy
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce) (on sam)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vincent Riviezzo filmy Vincent Riviezzo najlepsze filmy Vincent Riviezzo zdjęcia Vincent Riviezzo galeria Vincent Riviezzo biografia Vincent Riviezzo nominacje Vincent Riviezzo nagrody i wyróżnienia Vincent Riviezzo filmografia Vincent Riviezzo aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.