Vincent Pastore
Data urodzenia: 1946-07-14
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Przez dwadzieścia lat (1967-87) prowadził nocne kluby w New Rochelle (Nowy Jork), gdzie się też wychował. Jego przyjaciele, Kevin i Matt Dillon, przekonali go, by rozważył zmianę zawodu i zajął sie aktorstwem. Niedługo później zaczą chodzić na lekcje. Zadebiutował w 1988 roku w heavy metalowym horrorze "Black Rosses", który został bardzo źle przyjęty. Sukces przyniosła mu rola, Salvatora 'Big Pussy' Bonpensiero, w hicie "Rodzina Soprano".
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
0.0 2011 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
0.0 2011 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
0.0 2011 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
0.0 2011 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
0.0 2011 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
4.6
Szpiedzy
Spy
2010 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
7.0 2009 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
3.5 2009 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
2.0 2009 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.5 2009 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
0.0 2009 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
10.0 2006 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
7.2 2005 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
7.0 2004 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
4.0 2003 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
7.9
Sędziowie z Queens
Queens Supreme
2003 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.5 2003 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
6.7
Gang braci
Deuces Wild
2002 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
6.6
Prawie doskonali
Less Than Perfect
2002 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.1 2000 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.0
Ed
2000 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
6.4
Mickey Niebieskie Oko
Mickey Blue Eyes
1999 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
7.8 1998 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.5
Ostatni Don
Last Don, The
1997 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
6.6
Pociąg z forsą
Money Train
1995 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
7.9
Przetrwać w Nowym Jorku
Basketball Diaries, The
1995 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
6.7
Dwa miliony dolarów napiwku
It Could Happen to You
1994 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
7.5 1994 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
7.2
Spec
Ref, The
1994 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.1
Życie Carlita
Carlito's Way
1993 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
8.0
Przebudzenia
Awakenings
1990 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
6.9
Czcigodni mordercy
Men of Respect
1990 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero
7.8 1990 Salvatore 'Big Pussy' Bonpensiero

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vincent Pastore filmy Vincent Pastore najlepsze filmy Vincent Pastore zdjęcia Vincent Pastore galeria Vincent Pastore biografia Vincent Pastore nominacje Vincent Pastore nagrody i wyróżnienia Vincent Pastore filmografia Vincent Pastore aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.