Vincent Gale
Data urodzenia: Glasgow, S
Miejsce urodzenia: żona Jennifer Clement (od 25.03.2000)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Evan Hudson (gościnnie)
0.0 2009 Evan Hudson (gościnnie)
7.6
Gwiezdne Wrota: Wszechświat
Stargate Universe
2009 Evan Hudson (gościnnie)
7.5 2009 Evan Hudson (gościnnie)
7.8 2008 Dobbins (gościnnie)
7.5 2007 Evan Hudson (gościnnie)
6.9 2007 Evan Hudson (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Evan Hudson (gościnnie)
8.0 2004 Evan Hudson (gościnnie)
7.5 2002 Jesse Goodman (gościnnie)
7.8
Martwa strefa
Dead Zone, The
2002 Evan Hudson (gościnnie)
8.0 2002 Evan Hudson (gościnnie)
6.7 2002 Evan Hudson (gościnnie)
8.1 2000 Evan Hudson (gościnnie)
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Evan Hudson (gościnnie)
7.0 1998 Evan Hudson (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Evan Hudson (gościnnie)
7.6
Misja w czasie
Seven Days
1998 Evan Hudson (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Evan Hudson (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Evan Hudson (gościnnie)
10.0
Two
1996 Evan Hudson (gościnnie)
9.0 1995 Evan Hudson (gościnnie)
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Evan Hudson (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Evan Hudson (gościnnie)
7.5 1990 Evan Hudson (gościnnie)
7.5 1985 Evan Hudson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vincent Gale filmy Vincent Gale najlepsze filmy Vincent Gale zdjęcia Vincent Gale galeria Vincent Gale biografia Vincent Gale nominacje Vincent Gale nagrody i wyróżnienia Vincent Gale filmografia Vincent Gale aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.