Vincent Brimble
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1994 Colum (gościnnie)
9.4 1993 Ken Davis (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 PC Devonshire (gościnnie)
0.0 1985 PC Exton (gościnnie)
0.0 1981 Policjant (gościnnie)
10.0 1980 Jack Richards (gościnnie)
8.5
Szlachetnie urodzona
To the Manor Born
1979 Arthur (gościnnie)
10.0 1978 Martin Glover (1986-1987)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Tarpok (gościnnie)
8.6 1962 Bates (1978) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vincent Brimble filmy Vincent Brimble najlepsze filmy Vincent Brimble zdjęcia Vincent Brimble galeria Vincent Brimble biografia Vincent Brimble nominacje Vincent Brimble nagrody i wyróżnienia Vincent Brimble filmografia Vincent Brimble aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.