Vincent Angell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2007 (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Leonard Jakes (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Leonard Jakes (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Leonard Jakes (gościnnie)
10.0 2002 Leonard Jakes (gościnnie)
7.3 2002 Leonard Jakes (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Leonard Jakes (gościnnie)
6.3
Wymarzony facet
Meet Prince Charming
1999 Leonard Jakes (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Leonard Jakes (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Leonard Jakes (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Leonard Jakes (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Leonard Jakes (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vincent Angell filmy Vincent Angell najlepsze filmy Vincent Angell zdjęcia Vincent Angell galeria Vincent Angell biografia Vincent Angell nominacje Vincent Angell nagrody i wyróżnienia Vincent Angell filmografia Vincent Angell aktor Vincent Angell scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.