Vik Sahay
Data urodzenia: Ottawa, Ka

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Lester Patel
7.9 2008 Lester Patel
8.0 2008 Lester Patel
7.8 2007 Lester Patel
7.7
Alicja w krainie prawa
This Is Wonderland
2004 Lester Patel
7.0
Tajniak i agentka
Tom Stone
2002 Lester Patel
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Lester Patel
0.0 2000 Lester Patel
6.9 1999 Lester Patel
0.0 1998 Lester Patel
8.2
Buntownik z wyboru
Good Will Hunting
1997 Lester Patel

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vik Sahay filmy Vik Sahay najlepsze filmy Vik Sahay zdjęcia Vik Sahay galeria Vik Sahay biografia Vik Sahay nominacje Vik Sahay nagrody i wyróżnienia Vik Sahay filmografia Vik Sahay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.