Victoria Tennant
Data urodzenia: 1950-09-30
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Stan cywilny: czterokrotnie zamężna: 1. Peppo Vanini (1969 - 1976, rozwód); 2. Matthew Chapman (1978 - 1982, rozwód); 3. Steve Martin (20.11.1986 - 1994, rozwód); 4. Kirk Stambler (od 04.03.1996)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2009 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5
Bestia
Beast, The
2009 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.5 2002 Panna Benson (gościnnie)
7.6 2001 Maggie Kent (gościnnie)
7.0 1999 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.0 1998 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.6
McGregorowie
Snowy River: The McGregor Saga
1993 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.8
Opowieść Podręcznej
Handmaid's Tale, The
1990 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.0
Akt woli
Act of Will
1989 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.1 1985 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.2
Wichry Wojny
Winds of War, The
1983 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
9.0 1983 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.1
Psy wojny
Dogs of War, The
1980 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.2 1979 (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victoria Tennant filmy Victoria Tennant najlepsze filmy Victoria Tennant zdjęcia Victoria Tennant galeria Victoria Tennant biografia Victoria Tennant nominacje Victoria Tennant nagrody i wyróżnienia Victoria Tennant filmografia Victoria Tennant aktor Victoria Tennant scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.