Victoria Shalet
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2003 Pielęgniarka (gościnnie)
6.7
Afera naszyjnikowa
Affair of the Necklace, The
2001 Colleen
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Julia Carter / Melony (gościnnie)
0.0 1995 Harmonia
0.0 1993 Jude
5.5 1992 Sally Fell
0.0 1987 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victoria Shalet filmy Victoria Shalet najlepsze filmy Victoria Shalet zdjęcia Victoria Shalet galeria Victoria Shalet biografia Victoria Shalet nominacje Victoria Shalet nagrody i wyróżnienia Victoria Shalet filmografia Victoria Shalet aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.