Victoria Scarborough
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Harriet Luke (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Carol Goodwyn (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Rita Rosellini (gościnnie)
9.0 1997 Ruth Manning Bannerman (II) (1998)
6.0 1997 Ann Brnes (gościnnie)
8.0 1995 Janet
7.0 1993 Jane Barton (gościnnie)
6.8 1992 Susan Siddons (gościnnie)
0.0 1989 Janice (gościnnie)
7.9 1986 Susannah (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victoria Scarborough filmy Victoria Scarborough najlepsze filmy Victoria Scarborough zdjęcia Victoria Scarborough galeria Victoria Scarborough biografia Victoria Scarborough nominacje Victoria Scarborough nagrody i wyróżnienia Victoria Scarborough filmografia Victoria Scarborough aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.