Victoria Pratt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Carla Banks (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Lily (gościnnie)
7.1
Oblicza strachu
Fear Itself
2008 Carla Banks (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Dee Dee Dwight (gościnnie)
8.1 2007 Carla Banks (gościnnie)
7.8
Ten sam dzień
Day Break
2006 Carla Banks (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Profesor Claudia Pollili (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Carla Banks (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Carla Banks (gościnnie)
7.5 2001 Carla Banks (gościnnie)
6.5 2000 Carla Banks (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Carla Banks (gościnnie)
0.0 1999 Carla Banks (gościnnie)
7.5
Pierwsza fala
First Wave
1998 Carla Banks (gościnnie)
8.2
Był sobie złodziej
Once a Thief
1997 Carla Banks (gościnnie)
6.4
Xena: wojownicza księżniczka
Xena: Warrior Princess
1995 Carla Banks (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victoria Pratt filmy Victoria Pratt najlepsze filmy Victoria Pratt zdjęcia Victoria Pratt galeria Victoria Pratt biografia Victoria Pratt nominacje Victoria Pratt nagrody i wyróżnienia Victoria Pratt filmografia Victoria Pratt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.