Victoria Burgoyne
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1985 Vicki Rockwell (1989)
0.0 1984 Sarah (gościnnie)
7.0 1982 Lucy
8.7 1977 Niezrównowarzona dziewczyna (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Clare Keightley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victoria Burgoyne filmy Victoria Burgoyne najlepsze filmy Victoria Burgoyne zdjęcia Victoria Burgoyne galeria Victoria Burgoyne biografia Victoria Burgoyne nominacje Victoria Burgoyne nagrody i wyróżnienia Victoria Burgoyne filmografia Victoria Burgoyne aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.