Victor Webster
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
6.3 2010 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
6.3
Surogaci
Surrogates
2009 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
4.0 2009 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.6
Wyspa Harpera
Harper's Island
2009 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.1
Agenci NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles
2009 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
6.8 2009 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.7 2009 Dr Josh Davidson (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Eric Dunham (gościnnie)
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Owen Haggans (gościnnie)
6.0 2006 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.2 2005 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
6.0 2005 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
8.7 2005 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Brad Benson (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.9 2003 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
8.7 2002 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.3 2002 Roberto Chavez (gościnnie)
7.5 2001 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Bill Pernin (gościnnie)
10.0 1999 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
4.7 1998 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
6.9 1998 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Chip Kil-Kinney (gościnnie)
5.7 1989 Chip Kil-Kinney (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victor Webster filmy Victor Webster najlepsze filmy Victor Webster zdjęcia Victor Webster galeria Victor Webster biografia Victor Webster nominacje Victor Webster nagrody i wyróżnienia Victor Webster filmografia Victor Webster aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.