Victor Schefé
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2011 Johann Burchard
7.7 1999 Leslie (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Sylvester (gościnnie)
0.0 1995 Kralle / Robert de Jong (gościnnie)
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Kurt Schima (gościnnie)
6.5 1992 Jens (gościnnie)
7.0 1978 Franz Hofstedter (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victor Schefé filmy Victor Schefé najlepsze filmy Victor Schefé zdjęcia Victor Schefé galeria Victor Schefé biografia Victor Schefé nominacje Victor Schefé nagrody i wyróżnienia Victor Schefé filmografia Victor Schefé aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.