Victor Rendina
Data urodzenia: 1916-12-28
Miejsce urodzenia: 1985-07-08
Stan cywilny: Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1982 Sprzedawca (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 (gościnnie)
6.2 1979 Szef kuchni (gościnnie)
8.8
Ojciec chrzestny
Godfather, The
1972 Don Philip Tattaglia
4.7 1971 Antonio (gościnnie)
7.9 1955 Ziggy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victor Rendina filmy Victor Rendina najlepsze filmy Victor Rendina zdjęcia Victor Rendina galeria Victor Rendina biografia Victor Rendina nominacje Victor Rendina nagrody i wyróżnienia Victor Rendina filmografia Victor Rendina aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.