Victor McCay
Data urodzenia: 1971-04-22
Miejsce urodzenia: Alabama, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Billy (gościnnie)
7.3 2012 Billy (gościnnie)
7.4 2012 Kerrigan
0.0 2011 Billy (gościnnie)
7.4 2011 Billy (gościnnie)
7.5
Gra pozorów
Dark Blue
2009 Billy (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Dunst (gościnnie)
8.1 2007 Billy (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Billy (gościnnie)
8.0 2004 (gościnnie)
7.9
Misja: epidemia
Medical Investigation
2004 Billy (gościnnie)
7.3 2004 Harry Ellis (gościnnie)
7.8
Cuda
Miracles
2003 Billy (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Billy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Billy (gościnnie)
7.5 2002 Billy (gościnnie)
8.0
Byle do przodu
Still Standing
2002 Billy (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Nauczyciel Claire (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Billy (gościnnie)
7.6 2001 Billy (gościnnie)
8.4 1999 Billy (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Billy (gościnnie)
7.0 1999 Billy (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Billy (gościnnie)
7.6 1993 Billy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victor McCay filmy Victor McCay najlepsze filmy Victor McCay zdjęcia Victor McCay galeria Victor McCay biografia Victor McCay nominacje Victor McCay nagrody i wyróżnienia Victor McCay filmografia Victor McCay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.