Victor DiMattia
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 1992 Arnold (gościnnie)
7.1 1991 Arnold (gościnnie)
6.6
Turner i Hooch
Turner & Hooch
1989 Arnold (gościnnie)
7.5 1988 Arnold (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Arnold (gościnnie)
10.0 1986 Arnold (gościnnie)
6.4
Projektantki
Designing Women
1986 Arnold (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Arnold (gościnnie)
7.5 1984 Arnold (gościnnie)
8.2 1982 Arnold (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victor DiMattia filmy Victor DiMattia najlepsze filmy Victor DiMattia zdjęcia Victor DiMattia galeria Victor DiMattia biografia Victor DiMattia nominacje Victor DiMattia nagrody i wyróżnienia Victor DiMattia filmografia Victor DiMattia aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.