Victor Cruz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2013 Ratownik medyczny (gościnnie)
6.5 2009 Ratownik medyczny (gościnnie)
9.5 2009 Ratownik medyczny (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Ratownik medyczny (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Strażnik (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Ratownik medyczny (gościnnie)
7.8 2008 Ratownik medyczny (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Ratownik medyczny (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Ratownik medyczny (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Ratownik medyczny (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Pierwszy lokaj (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Victor Cruz filmy Victor Cruz najlepsze filmy Victor Cruz zdjęcia Victor Cruz galeria Victor Cruz biografia Victor Cruz nominacje Victor Cruz nagrody i wyróżnienia Victor Cruz filmografia Victor Cruz aktor Victor Cruz reżyser Victor Cruz scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.