Vicki Hopps
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Luanne Gardner (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Carol Cassidy (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Mary Sefton (2005) (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sarah (gościnnie)
0.0 1996 Chromety
6.0 1995 Lizzie Baker
7.0 1993 Irene (gościnnie)
0.0 1987 Sekretarka (2002) (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Lauren Kenny (2000) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vicki Hopps filmy Vicki Hopps najlepsze filmy Vicki Hopps zdjęcia Vicki Hopps galeria Vicki Hopps biografia Vicki Hopps nominacje Vicki Hopps nagrody i wyróżnienia Vicki Hopps filmografia Vicki Hopps aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.