Vicellous Reon Shannon
Data urodzenia: 1971-04-11
Miejsce urodzenia: Memphis, Tennessee, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Carnell Hall (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 Faster (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Carnell Hall (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Carnell Hall (gościnnie)
7.3 2002 Todd Harris (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Carnell Hall (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Carnell Hall (gościnnie)
7.0 2000 Carnell Hall (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Marshall James (2005) / Aaron James (2006/2007) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Carnell Hall (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Carnell Hall (gościnnie)
5.2 1996 Carnell Hall (gościnnie)
9.0 1996 Carnell Hall (gościnnie)
8.1 1996 Carnell Hall (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Carnell Hall (gościnnie)
7.0 1995 Carnell Hall (gościnnie)
10.0 1995 Carnell Hall (gościnnie)
7.1 1994 Carnell Hall (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Carnell Hall (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Carnell Hall (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Carnell Hall (gościnnie)
7.6 1993 Carnell Hall (gościnnie)
7.3
Podwójny kamuflaż
Deep Cover
1992 Carnell Hall (gościnnie)
7.2 1992 Carnell Hall (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Carnell Hall (gościnnie)
7.3 1990 Carnell Hall (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Carnell Hall (gościnnie)
5.7 1986 Carnell Hall (gościnnie)
7.5 1985 Carnell Hall (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vicellous Reon Shannon filmy Vicellous Reon Shannon najlepsze filmy Vicellous Reon Shannon zdjęcia Vicellous Reon Shannon galeria Vicellous Reon Shannon biografia Vicellous Reon Shannon nominacje Vicellous Reon Shannon nagrody i wyróżnienia Vicellous Reon Shannon filmografia Vicellous Reon Shannon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.