Vic Polizos
Data urodzenia: żona Chris

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Detektyw Turner (gościnnie)
10.0 2009 Detektyw Turner (gościnnie)
7.1
Melanż z muchą
Party Down
2009 Detektyw Turner (gościnnie)
7.8
Współczesna rodzina
Modern Family
2009 Hydraulik (gościnnie)
7.7
Jerycho
Jericho
2006 Detektyw Turner (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Detektyw Turner (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Detektyw Turner (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Detektyw Turner (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Detektyw Turner (gościnnie)
5.2
Jak wychować tatę
Raising Dad
2001 Detektyw Turner (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Detektyw Turner (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Gus DiFusco (2007) (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Detektyw Turner (gościnnie)
4.0 1997 Detektyw Turner (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Detektyw Turner (gościnnie)
6.3
Egzekutor
Eraser
1996 Detektyw Turner (gościnnie)
6.9 1996 Detektyw Turner (gościnnie)
7.7
Kameleon
Pretender, The
1996 Detektyw Turner (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Detektyw Turner (gościnnie)
8.0 1995 Detektyw Turner (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Detektyw Turner (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Detektyw Turner (gościnnie)
7.6 1993 Detektyw Turner (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Agent Frank Burst (gościnnie)
7.2 1992 Detektyw Turner (gościnnie)
7.4 1990 Detektyw Turner (gościnnie)
6.3
Noce Harlemu
Harlem Nights
1989 Detektyw Turner (gościnnie)
5.8 1988 Detektyw Turner (gościnnie)
7.8 1987 Detektyw Turner (gościnnie)
5.7 1986 Detektyw Turner (gościnnie)
7.1
Grzeszni chłopcy
Heaven Help Us
1985 Detektyw Turner (gościnnie)
6.7
Honor Prizzich
Prizzi's Honor
1985 Detektyw Turner (gościnnie)
7.5
Sokół i koka
Falcon and the Snowman, The
1985 Detektyw Turner (gościnnie)
5.5 1985 Detektyw Turner (gościnnie)
7.5 1985 Detektyw Turner (gościnnie)
7.0 1984 Detektyw Turner (gościnnie)
7.6 1984 Detektyw Turner (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Detektyw Turner (gościnnie)
7.1 1982 Detektyw Turner (gościnnie)
8.2 1982 Detektyw Turner (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Detektyw Turner (gościnnie)
7.6 1980 Detektyw Turner (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vic Polizos filmy Vic Polizos najlepsze filmy Vic Polizos zdjęcia Vic Polizos galeria Vic Polizos biografia Vic Polizos nominacje Vic Polizos nagrody i wyróżnienia Vic Polizos filmografia Vic Polizos aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.