Veronika Faber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Johanna Naumann
0.0 1994 Franziska Richter (gościnnie)
0.0 1994 (gościnnie)
0.0 1989 Pani von Fahrgast
0.0 1983 Christa
0.0 1982 Hildegard (gościnnie)
7.0 1978 (gościnnie)
10.0 1969 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Veronika Faber filmy Veronika Faber najlepsze filmy Veronika Faber zdjęcia Veronika Faber galeria Veronika Faber biografia Veronika Faber nominacje Veronika Faber nagrody i wyróżnienia Veronika Faber filmografia Veronika Faber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.