Veronica Taylor
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Bryn (gościnnie)
6.3
Zawsze tylko ty
My One and Only
2009 Bryn (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Bryn (gościnnie)
7.4
Ikki Tousen Dragon Destiny
Ikki tôsen: Dragon destiny
2007 Bryn (gościnnie)
6.8 2007 Bryn (gościnnie)
8.0 2007 Eleanor Francis (gościnnie)
7.9 2004 Bryn (gościnnie)
8.4 2004 Bryn (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Michella (gościnnie)
6.2 2003 Bryn (gościnnie)
6.4
Pokémon: Advanced Generation
Pocket Monsters: Advanced Generation
2002 Bryn (gościnnie)
7.1 2002 Bryn (gościnnie)
5.3
Cubix: Roboty dla każdego
Cubix: Robots for Everyone
2001 Bryn (gościnnie)
7.5
Sanktuarium Aniołów
Tenshi Kinryoku
2000 Bryn (gościnnie)
5.9
Pokémon 2: Uwierz w swoją siłę
Gekijô-ban poketto monsutâ: Maboroshi no pokemon: Rugia bakutan
1999 Bryn (gościnnie)
6.2
Pokémon: Film pierwszy
Gekijô-ban poketto monsutâ: Myûtsû no gyakushû
1998 Bryn (gościnnie)
8.2
Jego i Jej Okoliczności
Kareshi Kanojo no Jijyou
1998 Bryn (gościnnie)
9.0 1997 Bryn (gościnnie)
6.4
Pokémon
Poketto monsutâ
1997 Bryn (gościnnie)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers Next, The
1996 Bryn (gościnnie)
7.0 1996 Bryn (gościnnie)
8.0
Magiczni Wojownicy
Slayers, The
1995 Bryn (gościnnie)
7.0 1993 Bryn (gościnnie)
6.8 1989 Bryn (gościnnie)
8.1
Grobowiec świetlików
Hotaru no haka
1988 Bryn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Veronica Taylor filmy Veronica Taylor najlepsze filmy Veronica Taylor zdjęcia Veronica Taylor galeria Veronica Taylor biografia Veronica Taylor nominacje Veronica Taylor nagrody i wyróżnienia Veronica Taylor filmografia Veronica Taylor aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.