Verónica Merchant
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2010 Muriel
9.7 2009 Águeda
7.6
Zakazana namiętność
Amor en custodia
2005 Victoría
10.0 2002 Margarita
6.7 1998 Clarisa Villaseńor
0.0 1998 Marcela
7.9
Serce Clarity
Luz Clarita
1996 Soledad
4.5 1996 Virginia Altamirano
7.6 1995 María Elisa
6.4 1993 Mariana Romero Vargas

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Verónica Merchant filmy Verónica Merchant najlepsze filmy Verónica Merchant zdjęcia Verónica Merchant galeria Verónica Merchant biografia Verónica Merchant nominacje Verónica Merchant nagrody i wyróżnienia Verónica Merchant filmografia Verónica Merchant aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.