Veronica Ferres
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Sibylle Slättberg
6.7 2010 Sibylle Slättberg
7.3
Nastolatki
Wilden Hühner und das Leben, Die
2009 Sibylle Slättberg
0.0 2008 Sibylle Slättberg
0.0 2008 Sibylle Slättberg
7.2
Kobieta z Checkpoint Charlie
Frau vom Checkpoint Charlie, Die
2007 Sibylle Slättberg
6.8 2004 Sibylle Slättberg
9.2
Mannowie - Powieść stulecia
Manns - Ein Jahrhundertroman, Die
2001 Sibylle Slättberg
7.9
Nędznicy
Misérables, Les
2000 Sibylle Slättberg
7.4 1997 Sibylle Slättberg
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Sibylle Slättberg
0.0 1993 Sibylle Slättberg
0.0 1992 Sibylle Slättberg
7.0 1992 Sibylle Slättberg
9.0 1987 Sibylle Slättberg

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Veronica Ferres filmy Veronica Ferres najlepsze filmy Veronica Ferres zdjęcia Veronica Ferres galeria Veronica Ferres biografia Veronica Ferres nominacje Veronica Ferres nagrody i wyróżnienia Veronica Ferres filmografia Veronica Ferres aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.