Veronica Diaz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012
0.0 2010 Destiny
5.5 2010 Dulce de la Rosa
7.7 2006 (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Marta (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Victoria Montero (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Dziewczyna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Veronica Diaz filmy Veronica Diaz najlepsze filmy Veronica Diaz zdjęcia Veronica Diaz galeria Veronica Diaz biografia Veronica Diaz nominacje Veronica Diaz nagrody i wyróżnienia Veronica Diaz filmografia Veronica Diaz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.