Vernon Weddle
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.5 1987 Peter Faraday
8.6 1987 Finn (1987) (gościnnie)
7.3
Żony Hollywood
Hollywood Wives
1985 Jameson
10.0 1985 Burgess
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Pan Arnold (gościnnie)
8.3 1983 (gościnnie)
7.6 1982 Lane (gościnnie)
10.0 1982 George Wilhoit (gościnnie)
7.1 1982 Zachary Wexler (gościnnie)
7.4
Na wschód od Edenu
East of Eden
1981 Bill Ames
8.0 1981 Pan Lazenby/Dr Fieldings/Dr Bronkleman (gościnie) (1982, 1984, 1985)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Loring Oler (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Pan Afferton (gościnnie)
5.8 1980 Policjant (gościnnie)
8.0
Miłość Sary
Beulah Land
1980 Clarence Anderson
8.2 1980 Anthony Stratham (gościnnie)
7.0 1979 Partner Mandela (gościnnie)
6.2 1979 Kierownik piętra (gościnnie)
8.5 1979 John Zimbra (gościnnie)
10.0 1979 Więzień (gościnnie)
3.7 1978 Chase (1978) (gościnnie)
7.7 1977 Urzędnik DMV (gościnnie)
6.8 1977 Ragsdale (gościnnie)
7.5 1977 Pan Weddle (gościnnie)
7.8 1976 Pastor (gościnnie)
7.1 1976 Pan Carew (gościnnie)
7.4 1975 Vincent Carter (gościnnie)
7.0 1975 (gościnnie)
5.5 1974 Hayden
7.5 1974 Nelson Heintz (gościnnie)
6.8 1974 Mike Prescott (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Analityk Andy Anderson (gościnnie)
5.5 1972 McEgan (gościnnie)
2.3 1972 Dr Culler (gościnnie)
6.3 1970 Sprzedawca (gościnnie)
10.0 1969 Harvey / Johnno (gościnnie)
7.4 1959 Południowiec (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vernon Weddle filmy Vernon Weddle najlepsze filmy Vernon Weddle zdjęcia Vernon Weddle galeria Vernon Weddle biografia Vernon Weddle nominacje Vernon Weddle nagrody i wyróżnienia Vernon Weddle filmografia Vernon Weddle aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.