Vernee Watson-Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2011 Siostra Smits (gościnnie)
0.0 2011 Siostra Smits (gościnnie)
7.7 2009 Alma (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Terapeutka (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Althea (gościnnie)
8.3 2006 Matka Doakesa (gościnnie)
8.0
Studio 60
Studio 60 on the Sunset Strip
2006 Siostra Smits (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Siostra Smits (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Siostra Smits (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Lekarka z Ostrego Dyżuru (gościnnie)
7.9 2004 Siostra Smits (gościnnie)
5.6
Eve
2003 Siostra Smits (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Pielęgniarka (gościnnie)
6.1 2002 Siostra Smits (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Siostra Smits (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Siostra Smits (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Siostra Smits (gościnnie)
8.3 2000 Siostra Smits (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Siostra Smits (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Menadżerka (gościnnie)
7.4 1999 Siostra Smits (gościnnie)
9.5 1999 Siostra Smits (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Siostra Smits (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Siostra Smits (gościnnie)
7.8
Dzień jak dzień
Any Day Now
1998 Siostra Smits (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Siostra Smits (gościnnie)
10.0 1996 Siostra Smits (gościnnie)
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Siostra Smits (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Siostra Smits (gościnnie)
7.0 1995 Siostra Smits (gościnnie)
7.6 1993 Siostra Smits (gościnnie)
7.3
Animaniacy
Animaniacs
1993 Siostra Smits (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Pielęgniarka Whitney Edwards (gościnnie)
7.8 1992 Siostra Smits (gościnnie)
7.0
Ostry poker w małym Tokio
Showdown in Little Tokyo
1991 Siostra Smits (gościnnie)
10.0
Roc
1991 Siostra Smits (gościnnie)
7.6
Bajer z Bel-Air
Fresh Prince of Bel-Air, The
1990 Siostra Smits (gościnnie)
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Siostra Smits (gościnnie)
9.5 1988 Siostra Smits (gościnnie)
6.8 1988 Siostra Smits (gościnnie)
7.2 1988 Siostra Smits (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Renee (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Siostra Smits (gościnnie)
5.7 1986 Siostra Smits (gościnnie)
7.5 1984 Siostra Smits (gościnnie)
8.1
Nowy Scooby i Scrappy Doo
New Scooby and Scrappy-Doo Show, The
1983 Siostra Smits (gościnnie)
8.5 1979 Siostra Smits (gościnnie)
6.2 1978 Siostra Smits (gościnnie)
7.2 1978 Siostra Smits (gościnnie)
7.5
Scooby i drużyna gwiazd
Scooby's All Star Laff-A-Lympics
1977 Siostra Smits (gościnnie)
10.0 1977 Siostra Smits (gościnnie)
7.7 1977 Siostra Smits (gościnnie)
10.0 1976 Siostra Smits (gościnnie)
7.5 1975 Siostra Smits (gościnnie)
7.4 1975 Siostra Smits (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Siostra Smits (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vernee Watson-Johnson filmy Vernee Watson-Johnson najlepsze filmy Vernee Watson-Johnson zdjęcia Vernee Watson-Johnson galeria Vernee Watson-Johnson biografia Vernee Watson-Johnson nominacje Vernee Watson-Johnson nagrody i wyróżnienia Vernee Watson-Johnson filmografia Vernee Watson-Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.