Verda Bridges
Data urodzenia: 1961-08-28
Miejsce urodzenia: San Francisco, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż John Prpich (od 26.08.1997), syn Radd (ur. 16.12.2003)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2009 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
8.0
Orły z Bostonu
Boston Legal
2004 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.5 2002 Sierżant Harris (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
8.0 1995 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.6 1993 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
6.5
Prywatka
House Party
1990 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.0 1978 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)
7.1
Aniołki Charliego
Charlie's Angels
1976 Pracownik opieki społecznej (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Verda Bridges filmy Verda Bridges najlepsze filmy Verda Bridges zdjęcia Verda Bridges galeria Verda Bridges biografia Verda Bridges nominacje Verda Bridges nagrody i wyróżnienia Verda Bridges filmografia Verda Bridges aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.