Veralyn Jones
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Dr Frazen
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Pani Williams (gościnnie)
6.2
Raport o zagrożeniach
Threat Matrix
2003 Nardino (gościnnie)
7.0 2000 Pielęgniarka Cora Brown (gościnnie)
7.4 1997 Doktor (gościnnie)
6.8
Ja się zastrzelę
Just Shoot Me!
1997 Pielęgniarka (gościnnie)
7.4 1990 Renee (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Veralyn Jones filmy Veralyn Jones najlepsze filmy Veralyn Jones zdjęcia Veralyn Jones galeria Veralyn Jones biografia Veralyn Jones nominacje Veralyn Jones nagrody i wyróżnienia Veralyn Jones filmografia Veralyn Jones aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.