Vanessa Ray
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.4 2011 Maggie "Rocker" Sheldon (gościnnie)
8.3 2011 Jenny Griffith
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 CeCe Drake (gościnnie)
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Maggie "Rocker" Sheldon (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Maggie "Rocker" Sheldon (gościnnie)
10.0 2004 Maggie "Rocker" Sheldon (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vanessa Ray filmy Vanessa Ray najlepsze filmy Vanessa Ray zdjęcia Vanessa Ray galeria Vanessa Ray biografia Vanessa Ray nominacje Vanessa Ray nagrody i wyróżnienia Vanessa Ray filmografia Vanessa Ray aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.