Vanessa Marano
Data urodzenia: 1992-10-31
Miejsce urodzenia: Los Angeles, Kalifornia, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Holly Weeler (gościnnie)
7.9 2011 Holly Weeler (gościnnie)
7.2 2011 Holly Weeler (gościnnie)
6.9 2010 Holly Weeler (gościnnie)
5.4 2010 Holly Weeler (gościnnie)
6.6 2010 Holly Weeler (gościnnie)
8.8 2009 Holly Weeler (gościnnie)
7.1
Melanż z muchą
Party Down
2009 Holly Weeler (gościnnie)
7.8
Zaufaj mi
Trust Me
2009 Holly Weeler (gościnnie)
6.5 2008 Holly Weeler (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Holly Weeler (gościnnie)
8.3 2006 Rebecca Mitchell (gościnnie)
6.9
Wielki powrót
Comeback, The
2005 Holly Weeler (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Alise Jones (gościnnie)
7.5 2005 Holly Weeler (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Holly Weeler (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Holly Weeler (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Tate Pasquese (gościnnie)
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Holly Weeler (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Holly Weeler (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Samantha Cafferty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vanessa Marano filmy Vanessa Marano najlepsze filmy Vanessa Marano zdjęcia Vanessa Marano galeria Vanessa Marano biografia Vanessa Marano nominacje Vanessa Marano nagrody i wyróżnienia Vanessa Marano filmografia Vanessa Marano aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.