Vanessa Lengies
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Eliza Winter (gościnnie)
7.3 2009 Sugar Motta
7.5
Detoks
Cleaner, The
2008 Sugar Motta / Quinn Fabray
7.9
Pod osłoną nocy
Moonlight
2007 Leni Hayes (gościnnie)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Sugar Motta / Quinn Fabray
8.5 2006 Sugar Motta / Quinn Fabray
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Caitlin Emerson (gościnnie)
7.5 2005 Sugar Motta / Quinn Fabray
7.3 2002 Shea Williamson (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Sugar Motta / Quinn Fabray
0.0 2000 Sugar Motta / Quinn Fabray
7.6
Czy boisz się ciemności?
Are You Afraid of the Dark?
1999 Sugar Motta / Quinn Fabray
7.3 1997 Sugar Motta / Quinn Fabray
7.7
Czy boisz się ciemności?
Are You Afraid of the Dark?
1991 Sugar Motta / Quinn Fabray

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vanessa Lengies filmy Vanessa Lengies najlepsze filmy Vanessa Lengies zdjęcia Vanessa Lengies galeria Vanessa Lengies biografia Vanessa Lengies nominacje Vanessa Lengies nagrody i wyróżnienia Vanessa Lengies filmografia Vanessa Lengies aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.