Vanessa Jung
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Bea Vogel
0.0 1997 Caroline Hoesch (gościnnie)
7.5
Wzywam dr. Brucknera
OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands
1996 Feline Blau (1998) (gościnnie)
5.0
Stefan Frank - lekarz znany i lubiany
Dr. Stefan Frank - Der Arzt dem die Frauen vertrauen
1995 Marietta Hauptmann (1997) (gościnnie)
0.0 1995 Lena Wagenfeld
8.6 1995 Jana Brandner # 2 (2005-)
0.0 1994 (gościnnie)
7.0 1978 Kerstin Reitmüller (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vanessa Jung filmy Vanessa Jung najlepsze filmy Vanessa Jung zdjęcia Vanessa Jung galeria Vanessa Jung biografia Vanessa Jung nominacje Vanessa Jung nagrody i wyróżnienia Vanessa Jung filmografia Vanessa Jung aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.