Vanessa Branch
Data urodzenia: 1973-03-21
Miejsce urodzenia: Londyn, Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Karen (gościnnie)
0.0 2011 Karen (gościnnie)
0.0 2011 Karen (gościnnie)
5.9
Absolwentka
Post Grad
2009 Karen (gościnnie)
2.7 2009 Karen (gościnnie)
4.0 2007 Karen (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Claire Lazebnik (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Karen (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Tłumaczka chińskiego (gościnnie)
5.6
Eve
2003 Karen (gościnnie)
8.0
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003 Karen (gościnnie)
7.5 2002 Pani Murphy (gościnnie)
6.2
Agent w spódnicy
She Spies
2002 Karen (gościnnie)
7.3 2002 Lisa Radley (gościnnie)
6.7
Dobre rady
Good Advice
2001 Karen (gościnnie)
5.1
Terrorysta
Ticker
2001 Karen (gościnnie)
7.5
Fenomen żonatego faceta
Mind of the Married Man, The
2001 Karen (gościnnie)
6.6
Cela
Cell, The
2000 Karen (gościnnie)
6.0
Brawo, bis!
Encore! Encore!
1998 Karen (gościnnie)
7.6 1995 Karen (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vanessa Branch filmy Vanessa Branch najlepsze filmy Vanessa Branch zdjęcia Vanessa Branch galeria Vanessa Branch biografia Vanessa Branch nominacje Vanessa Branch nagrody i wyróżnienia Vanessa Branch filmografia Vanessa Branch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.