Vanessa Bell Calloway
Data urodzenia: 1957-03-20
Miejsce urodzenia: Cleveland, Ohio, USA
Stan cywilny: mąż Anthony Calloway (od 1988), 2 córki: Ashley (ur. 1990) i Alexandra

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Sędzina Himmel (gościnnie)
8.2 2011 Carol (gościnnie)
8.3 2011 Carol (gościnnie)
6.0 2010 Sędzina Himmel (gościnnie)
0.0 2010 Sędzina Himmel (gościnnie)
0.0 2009 Sędzina Himmel (gościnnie)
8.3 2006 Doradca (gościnnie)
8.0
Zawód glina
10-8: Officers on Duty
2003 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.8
Joan z Arkadii
Joan of Arcadia
2003 Sędzina Himmel (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.3 2002 Tonya Washington (gościnnie)
7.3 2001 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.6 2000 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.5
Paragraf 187
One Eight Seven
1997 Sędzina Himmel (gościnnie)
10.0 1997 Sędzina Himmel (gościnnie)
6.5
Tunel
Daylight
1996 Sędzina Himmel (gościnnie)
10.0 1996 Sędzina Himmel (gościnnie)
6.9 1996 Sędzina Himmel (gościnnie)
8.1 1996 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.7
Karmazynowy przypływ
Crimson Tide
1995 Sędzina Himmel (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.0 1993 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Sędzina Himmel (gościnnie)
8.0
Sprawiedliwi
Equal Justice
1990 Sędzina Himmel (gościnnie)
8.0
Życie jak sen
Dream On
1990 Sędzina Himmel (gościnnie)
10.0 1989 Sędzina Himmel (gościnnie)
6.8
Książę w Nowym Jorku
Coming to America
1988 Sędzina Himmel (gościnnie)
5.8 1988 Sędzina Himmel (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Sędzina Himmel (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Sędzina Himmel (gościnnie)
5.7 1986 Sędzina Himmel (gościnnie)
5.7
227
1985 Sędzina Himmel (gościnnie)
7.8 1984 Sędzina Himmel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Vanessa Bell Calloway filmy Vanessa Bell Calloway najlepsze filmy Vanessa Bell Calloway zdjęcia Vanessa Bell Calloway galeria Vanessa Bell Calloway biografia Vanessa Bell Calloway nominacje Vanessa Bell Calloway nagrody i wyróżnienia Vanessa Bell Calloway filmografia Vanessa Bell Calloway aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.