Van Epperson
Data urodzenia: 1957-02-21
Miejsce urodzenia: Sweetwater, Tennessee, USA
Stan cywilny: żona Melanie Ruth Brooke (02.05.1987 - 21.01.2002, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 2010 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.6 2009 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.7 2009 Urzędnik pocztowy (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Poligraf (gościnnie)
7.5
Seks, kasa i kłopoty
Dirty Sexy Money
2007 Sędzia Robeson (gościnnie)
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Sklepikarz (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.5 2002 Listonosz - Juror (gościnnie)
7.3 2002 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Wściekły mężczyzna (gościnnie)
7.6 2001 Pan Mariani (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.3 2001 Sędzia Robeson (gościnnie)
6.8 2000 Sędzia Robeson (gościnnie)
8.7
Zielona mila
Green Mile, The
1999 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.4
Głębia oceanu
Deep End of the Ocean, The
1999 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.6 1999 Sędzia Robeson (gościnnie)
6.9 1998 Sędzia Robeson (gościnnie)
10.0 1996 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.1
Siódme niebo
7th Heaven
1996 Sędzia Robeson (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.7
Kochany John
Dear John
1988 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.2 1988 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Sędzia Robeson (gościnnie)
6.9
Dzieciaki, kłopoty i my
Growing Pains
1985 Sędzia Robeson (gościnnie)
7.7 1968 Sędzia Robeson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Van Epperson filmy Van Epperson najlepsze filmy Van Epperson zdjęcia Van Epperson galeria Van Epperson biografia Van Epperson nominacje Van Epperson nagrody i wyróżnienia Van Epperson filmografia Van Epperson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.