Valerie Cruz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Dr Levine (gościnnie)
7.7 2011 Isabel (gościnnie)
6.9 2011 Isabel (gościnnie)
7.4 2010 Isabel (gościnnie)
3.7
Grobowiec diabła
Devil's Tomb, The
2009 Isabel (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Isabel (gościnnie)
7.6
Jedenasta godzina
Eleventh Hour
2008 Isabel (gościnnie)
7.5
Akta Dresdena
Dresden Files, The
2007 Isabel (gościnnie)
8.3 2006 Sylvia Prado
7.8
Tajemnice Palm Springs
Hidden Palms
2006 Isabel (gościnnie)
8.7 2005 Isabel (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Isabel (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Zona Cruz (gościnnie)
7.8 2004 Isabel (gościnnie)
7.9 2003 Isabel (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Isabel (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Isabel (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Isabel (gościnnie)
0.0

0 Isabel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Valerie Cruz filmy Valerie Cruz najlepsze filmy Valerie Cruz zdjęcia Valerie Cruz galeria Valerie Cruz biografia Valerie Cruz nominacje Valerie Cruz nagrody i wyróżnienia Valerie Cruz filmografia Valerie Cruz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.