Valente Rodriguez
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Oficer OSHA (gościnnie)
7.0 2011 Walter Suarez (gościnnie)
8.3 2011 Oficer OSHA (gościnnie)
0.0 2010 Walter Suarez (gościnnie)
5.0 2010 Walter Suarez (gościnnie)
6.5 2010 Walter Suarez (gościnnie)
0.0 2009 Walter Suarez (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Frank Lopez (gościnnie)
7.4 2005 Walter Suarez (gościnnie)
8.7 2002 Walter Suarez (gościnnie)
6.3
Dar z nieba
Picking up the Pieces
2000 Walter Suarez (gościnnie)
6.9
Tak, kochanie
Yes, Dear
2000 Walter Suarez (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Walter Suarez (gościnnie)
6.6
Dharma i Greg
Dharma & Greg
1997 Walter Suarez (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Walter Suarez (gościnnie)
7.5
Moja rodzina
My Family
1995 Walter Suarez (gościnnie)
6.9 1993 Walter Suarez (gościnnie)
8.0
Kogut
Roosters
1993 Walter Suarez (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Walter Suarez (gościnnie)
5.8 1990 Walter Suarez (gościnnie)
7.3 1990 Walter Suarez (gościnnie)
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Walter Suarez (gościnnie)
6.8 1981 Walter Suarez (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Valente Rodriguez filmy Valente Rodriguez najlepsze filmy Valente Rodriguez zdjęcia Valente Rodriguez galeria Valente Rodriguez biografia Valente Rodriguez nominacje Valente Rodriguez nagrody i wyróżnienia Valente Rodriguez filmografia Valente Rodriguez aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.