Uwe Rohde
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Kamerzysta
0.0 2009 Hacki Hackenberg(gościnnie)
6.5
Wróżby kumaka
Unkenrufe
2005 Olaf
4.0 1999 Manni Schuster (gościnnie)
0.0 1995 Jürgen Huelsenbeck (gościnnie)
2.0 1994 Hemmer (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Uwe Rohde filmy Uwe Rohde najlepsze filmy Uwe Rohde zdjęcia Uwe Rohde galeria Uwe Rohde biografia Uwe Rohde nominacje Uwe Rohde nagrody i wyróżnienia Uwe Rohde filmografia Uwe Rohde aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.