Uwe Kockisch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Hans Kupfer
9.0 2000 Komisarz Guido Brunetti
0.0 1994 Jens Schäfer(gościnnie)
0.0 1994 Heinrich Klein (gościnnie)
10.0 1994 KHM Jürgen Pfeiffer (1996-1998)
7.0 1978 Hermann Angerer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Uwe Kockisch filmy Uwe Kockisch najlepsze filmy Uwe Kockisch zdjęcia Uwe Kockisch galeria Uwe Kockisch biografia Uwe Kockisch nominacje Uwe Kockisch nagrody i wyróżnienia Uwe Kockisch filmografia Uwe Kockisch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.