Uschi Glas
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2004 Antonia Berger
9.0 2004 Gabriele, matka Danieli
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996 Dr Helen Berger
8.0 1994 Anna Maria Seeberger
1.0 1990 Elke Berger
9.0 1989 Julia Theresa/Julia Elisabeth Katharina Sagerer (1989, 1991, 1993)
0.0 1983 Elfi Ortlieb
7.0 1978 Dr Ursula Gräwe (gościnnie)
0.0 1977 Judy Black
0.0 1977 Bertl Moosgruber (gościnnie)
7.8 1977 Karin Runge (gościnnie)
6.2 1974 Irene Kronach (gościnnie)
10.0 1969 Inge Sobach (gościnnie)
2.0 1959 (ona sama)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Uschi Glas filmy Uschi Glas najlepsze filmy Uschi Glas zdjęcia Uschi Glas galeria Uschi Glas biografia Uschi Glas nominacje Uschi Glas nagrody i wyróżnienia Uschi Glas filmografia Uschi Glas aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.