Urszula Grabowska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2013 Antonina Dolina
0.0 2012 Antonina Dolina
6.8 2011 Antonina Dolina
0.0 2011 Antonina Dolina
7.2 2011 Psychoterapeutka (gościnnie)
6.8 2011 Antonina Dolina
6.8 2011 Antonina Dolina
7.1 2010 Antonina Dolina
6.5 2010 Antonina Dolina
5.2 2009 Antonina Dolina
4.3 2007 Antonina Dolina
6.7 2005 Antonina Dolina
8.1 2003 Antonina Dolina
4.7 2002 Antonina Dolina
5.8 2002 Antonina Dolina
5.6 2001 Antonina Dolina
5.6 2000 Antonina Dolina

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Urszula Grabowska filmy Urszula Grabowska najlepsze filmy Urszula Grabowska zdjęcia Urszula Grabowska galeria Urszula Grabowska biografia Urszula Grabowska nominacje Urszula Grabowska nagrody i wyróżnienia Urszula Grabowska filmografia Urszula Grabowska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.