Ursula Howells
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.5 2001 Kitty Cazalet
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lady Isabel Aubrey (gościnnie)
6.0 1995 Violet Trevelyn (1995) (gościnnie)
0.0 1992 Elvira (gościnnie)
0.0 1992 Ticker Dawson
6.8 1992 Miriam Wakefield (gościnnie)
7.9 1986 Olive Nettleton (gościnnie)
0.0 1985 Dr Beasley (gościnnie)
0.0 1982 May Browne-Lacey
8.8 1982 Panna Thorne
0.0 1977 Pani Gradgrind
0.0 1974 (gościnnie)
6.5 1972 (gościnnie)
0.0 1971 Adeline
0.0 1970 Pani Bersac
0.0 1968 Barbara, była żona Patricka
0.0 1967 Peggy
7.9
Saga rodu Forsyte'ów
Forsyte Saga, The
1967 Frances Forsyte
0.0 1966 Lady Tregunter(gościnnie)
0.0 1959 Elaine Warner / Pani Adams (gościnnie)
7.6 1955 Eva Ardsley / Simone de Waldo / Mary Armstrong
4.7 1955 Jean Baker Ellis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ursula Howells filmy Ursula Howells najlepsze filmy Ursula Howells zdjęcia Ursula Howells galeria Ursula Howells biografia Ursula Howells nominacje Ursula Howells nagrody i wyróżnienia Ursula Howells filmografia Ursula Howells aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.