Ursula Buschhorn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2006 Barbara Reuterer
0.0 2003 Bianca Holm
5.2 2001 Karen Falter (gościnnie)
0.0 2000 Giovanna
10.0 1999 Michaela von Stetten
0.0 1999 Eva Leitner
10.0 1998 (gościnnie)
7.0 1997 Heike Schenk
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Elena Krüger (gościnnie)
0.0 1995 Helen
0.0 1995 Susanne Pohl (gościnnie)
5.5 1995 Dr. Anna Sanwaldt-Hängsberg, geb. Sanwaldt (1995-1997)
0.0 1995 Vicky
7.5 1981 Lea Kramer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ursula Buschhorn filmy Ursula Buschhorn najlepsze filmy Ursula Buschhorn zdjęcia Ursula Buschhorn galeria Ursula Buschhorn biografia Ursula Buschhorn nominacje Ursula Buschhorn nagrody i wyróżnienia Ursula Buschhorn filmografia Ursula Buschhorn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.